Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Що е то щипки за зърна и за какво точно служат??

Щипките за зърна са секс играчки, които се поставят върху настръхнали зърна, за да ограничат кръвния приток.

Тъй като зърната са чувствителна ерогенна зона както за мъже, така и за жени, усещането за прищипване може да даде на всеки човек забавна комбинация от болка и удоволствие.

Въпросните щипки варират в своя дизайн, а някои имат и регулируем натиск. Най-добре е да се посъветвате с професионалист в избраният от вас секс магазин за различните интензитети на садо мазо удоволствие и от къде е най-добре да започнете.

Докато някои хора могат свободно да поставят щипки и пристегачи навсякъде по тялото си, като част от възбуждаща ролева игра, щипките за зърна често могат да бъдат само допълнителен аксесоар за партньорски сексуален контакт. Интензивното усещане може да фокусира вниманието на ползвателя върху гърдите му, а някои щипки включват и верига, свързваща набор от 2 допълнителни тежести или редица други секс аксесоари за забавление.

И все пак, колкото и възпламеняващо да ви се струва това удоволствие, за да избегнете увреждане на нервите, не трябва да оставяте притискащите или стягащи обекти за повече от 20 минути и е най-добре, и за двамата партньори, да тестват всякакви скоби за зърна първо на други не толкова чувствителни части от тялото си (като ухото или в областта между пръстите, например), за да разберат какво правят.