Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

10 употреби на лубрикант по време на секс - част първа

Лубрикантът е невъзпятият герой в секса. Нещо повече, той е истинска галактика на ниво секс, криеща безброй възможности за употреба, а от тук – само ползи и приятни изживявания.

По някаква причина смазочният материал има доста старомодна и закостеняла репутация на нещо, което е само за хора, които са "изсъхнали". Но в това няма абсолютно никаква истина. Лубрикантите, в пълния си омазняващ блясък, са за всеки. Освен това, те трябва да се използват много по-често, отколкото го правим на практика. И тук говорим не просто за обикновено използване, а за творческо.

Не е срамно ако сте начинаещ в света на смазките, но има няколко неща, които трябва да знаете. Първо, омазняващото вещество може да бъде под формата на четири различни материала: вода, масло, нефт или силикон. Водната основа е най-безопасната опция, ако използвате презервативи (тъй като тя няма да разруши каучука), плюс това може лесно да се отмие от телата ви, чаршафите и каквато и да било друга текстура.

Силиконовият лубрикант е идеален за под душа или в плувния басейн, както и за анален секс, тъй като след нанасянето му върху мястото остава тънък слой смазка, която няма да се измие от водата. Просто знайте, че някои силиконови масла могат да разграждат презервативи, затова използвайте резервен метод за контрацепция и превенция срещу болести предавани по полов път.

Сега по-забавните неща: ще ви предложим 10 начина, по които най-вероятно не сте, но напълно трябва да използвате лубриканти.

1. Използвайте го преди секса изобщо да е започнал. Всеки се е сблъсквал със ситуацията, когато по време на разгорещяването и точно преди момента на проникването, особено когато партньорът е в по-трудната ситуация да поддържа естественото си смазване, всичко да спре, за да той/тя да се пресегнат към флакона и да започнат тепърва да нанасят от ценната субстанция. Ето защо – направете това още преди нещата да са стигнали до сюблимния момент.

2. Използвайте го за затоплящ масаж. Първото правило за използване на загряващ лубрикант (той се загрява при контакт с кожата или посредством триене) е да не го използвате без изричното предупреждение, че ще го направите. Освен ако не искате да приложите изненадваща температурна стимулация. Кратко подсказване – подобен тип стимулиране е приятно в зоната на зърната, но не и в скритите интимни части!

3. Използвайте го, за да усилите неговия оргазъм. По време на секс с мъж, капнете няколко малки капчици лубрикант върху перинеума му - АКА, извънредно чувствителното място между скротума и ануса. Непосредствено преди оргазъма, леко притиснете пръста си в намазаното място, за да смените цялата игра и да го изпратите извън предела на познатото му удоволствие.

Следва продължение…