Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

10 употреби на лубрикант по време на секс - част втора

Никога не сте слагали лубрикант в презерватив? Какво чакате?!

4. Използвайте го, когато мастурбирате. Да, дори соло-сексът може да бъде подобрен с лубрикант. Защо да използвате овлажняващ лосион, който може да съдържа нежелани химикали, които не е особено здравословно да вкарвате в себе си? Просто нанесете няколко капки лубрикант на водна основа върху пръстите или ръката си, преди да понесете себе си към оргазма.

5. Използвайте го, когато мастурбирате с вибратори, мастурбатори или вагини. Представете си наелектризиращия пулс на любимия си вибратор, който докосва всички правилни места. Сега си представете, че използвате същата играчка, със същата сила, но по съвсем различен, чувствен начин. Просто бъдете внимателни: ако вашата секс играчка е направена от силикон, определено ще искате да използвате лубрикант на водна основа, тъй като силиконовите смазки могат да влошат състоянието на меката гума.

6. Използвайте го по време на вагинално сношение. Няма погрешен начин да се използва лубрикант по време на полов акт. Можете да прилагате смазката директно върху тялото или/и върху самия презерватив. Това не просто, за да намалите нежеланото протриване – удоволствието е далеч по-голямо и осезаемо!

7. Използвайте го в презерватива. На първо място, използването на презерватив НЕ РАЗРУШАВА ИНТИМНОСТА В СЕКСА! Така че, за да увеличи един мъж сензитивността си, защитен и зад презерватив, нека просто добави малко лубрикант в самия презерватив. Ако сложите капка или две вътре в гумата, преди да я поставите на пенисът си, това може да отключи съвсем нов свят на усещания за вас.

8. Използвайте го по време на анален акт. Омазняването по време на анално сношение е далеч по-малко, да не кажем никакво, защото за разлика от вагината, анусът не създава своя собствена смазка, за да направи нещата хлъзгави и комфортни. Така че, специално за там – твърде много лубрикант и предпазни мерки никога не са достатъчни.

9. Използвайте го по време на свирка. Това може да звучи нелогично, но е вярно! Секс терапевтът Джина Огдън, автор на "Завръщането на желанието", обяснява: "Жените често използват слюнка, но в определени моменти може да бъде трудно да се възпроизведе достатъчно такава. Ароматизираните и овкусени лубриканти осигурява достатъчно влажност... и са вкусни…

10. Използвайте го за секси масаж. Защо не опитате безопасният за тялото лубрикант и по време на несексуална любовна игра? Няколко капки могат да превърнат обикновения масаж на гърба в същинско наелектризиращо сетивата удоволствие.