Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Що е то Пенис колан и за какво е полезен?

Strap-on или Пенис колан, няма значение как ще го наречете, истината е, че този вид секс ремъци напоследък се ориентира към челните редици в списъка на закупени секс играчки в Интернет.

И бъдете наясно, че използването на пенис колан се случва без значение на това какъв пол сте, нито определя като какъв се идентифицирате. Всъщност използването на Strap-on ремък може да ви накара да се почувствате силни и контролиращи, тъй като Ще сте човекът, който осъществява проникването по време на половия акт. А е вярно, че има нещо много секси в усещането да имаш пишка, когато нямаш такава. Просто носенето на каиш с пенис върху него може да ви накара да се почувствате като съвсем нов човек.

Разбира се, когато единият партньор (жена) има желанието да опита от играта с пенис колан, това не означава, че и другият партньор (мъж) ще се съгласи на драго сърце. За някои (мъже) идеята да видят половинката си от другата страна на силиконово дилдо или вибратор е меко казано странно плашеща – на базата на опасения, че това ще замести другите – „нормални“ - видове секс.

Но пък, от друга страна и загърбвайки табутата, като интимно преживяване с гарантиран интензивен оргазъм, pegging-изживяването може да е най-доброто сексуално начинание, което някога сте опитвали… Простатата, онази малка жлеза с текстура, подобна на орех, се намира именно в ануса и произвежда простатна течност, която е основен компонент на спермата. Правилната комбинация от вибратор / пенис ремък ще попадне идеално върху простатата, помагайки ви да я стимулирате и да освободите семенната течност в процес, наречен „доене“. Мнозина считат, че простатата е мъжката G-точка, но на практика експертите са на мнение, че тя е много по-мощна от това. Докато стимулирате простатата им, мъжете могат да изпитат поредица от оргазмени тласъци.

В същото време, много пенис колани разполагат с джоб, в който може да се постави мини вибратор и по този начин партньорката да стимулира своят клитор, докато дарява удоволствие на любимият си.

Има над какво да се замисли човек!...