Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Новогодишни решения за вашия сексуален живот

Ако Списъкът ви с Новогодишни решения включва и по-здравословен начин на живот, тогава тези резолюции са за вас!

Не забравяйте, че правенето на секс наистина може да бъде страхотно за вашето здраве, поради повече от една причина, визирайки калориите, които изгаряте.

На първо място: Опознайте себе си!

Изследвайте себе си както физически, така и емоционално. Научете как искате да бъдете докосвани и задоволявани. Открийте какво ви възбужда, както и това, което ви кара да се чувствате обичани и желани. Защото, ако вие не знаете кое повишава собственото ви либидо, как очаквате партньорът ви да разбере това?!

Второ: Опознайте партньорът си!

По същия начин, по който проучихте себе си, разберете какво работи и не работи при човека до вас. Това означава както емоционално, така и физически. Научете се как да го целувате, докосвате и да го карате да се чувства обичан и желан. Уверете се, че тези нови познания ще бъдат подобрени и ще навлязат трайно в ежедневието ви. Една простичка иновативност всеки ден може да подобри значително секса и настроението като цяло между вас с партньора ви.

Трето: Покажете и кажете!

Проведете откровен диалог с партньора си, в който се засягат основите за това, което ви се харесва или не. Гледайте порно, четете специализирана литература, изобщо, уверете се, че наистина сте на една вълна. Бонус точки получавате, ако откриете, че и двамата имате фантазии, които можете да сбъднете един за друг.

Внасянето на иновации в сексуалният ви живот не винаги трябва да бъде крайна мярка. Понякога една проста промяна, като ново еротично бельо или секс играчка, може да осигури толкова много нови усещания и преживявания, за които дори не сте предполагали. Ако обикновено правите секс на тъмно, опитайте да включите осветлението. Ще бъдете изненадани от това как тази миниатюрна промяна може да съживи сексуалния ви живот.