Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Пенис помпите и Ползите за здравето

„Задачата“ на секс аксесоари като Пенис помпи е да привлекат повече количество кръв в пениса чрез леко всмукване, което помага да се постигне временна ерекция, увеличавайки размера и чувствителността на мъжкия полов орган.

С тях не са необходими лекарства или инвазивни процедури. Те са безопасни и достъпни. Но работят ли в действителност? Ето някои факти и митове за пенис помпите:

1. Пенис помпите създават ерекция.

Както вече споменахме, засмукващото действие на помпата привлича кръвта в пениса по същия начин, по който възниква и една нормална ерекция. За още по-голям резултат могат да се използват и пенис рингове, които да се поставят в основата на пениса, за да се задържи вече привлечената кръв.

2. Пенис помпите увеличават размера на пениса.

Помпата изтегля колкото се може повече кръв в пениса, като "уплътнява" всичко до най-оптимален размер. Това е привлекателна алтернатива, тъй като няма други разумни начини за увеличаване на размера на пениса без сериозна интервенция (която често пъти не работи). Хапчета за увеличаване на размера както и пенис стречерите и допълнителните пенис-колани са само временна мярка, която отстъпва по интензитет на резултата от помпата.

3. Пенис помпите са приятни.

Те създават усещане за изтръпване, което много мъже намират за възбуждащо… и могат да се използват при мастурбация.

А сега митовете:

1. Пенис помпите ще увеличат либидото на мъжа.

Въпреки че използването на помпа може да бъде приятно и възбуждащо за много мъже, тя няма да предизвика спонтанна възбудимост.

2. Помпите за пенис ще дадат силна, права ерекция, след като помпата бъде отстранена.

След като вакуумът бъде отстранен, кръвта отново се „връща“. Един от начините да се противодейства на това явление е да се използва устройство за притискане (т.е. пенис пръстен), за да се ограничи изтичането на кръвта от пениса, когато помпата бъде отстранена.

3. Пенис помпите са абсолютно и безрезервно Не рискови за пениса.

Помпите за пенис са най-достъпната възможност за получаване на ерекция и максимално увеличаване на размера на пениса. Това обаче не означава, че няма потенциални рискове. Прекалено силната помпа, без клапан за освобождаване на въздуха и твърде продължителното й използване могат да уредят деликатните тъкани на органа. Ултра-силните всмукателни устройства обикновено се предлагат само от лекари, струват стотици долари и имат малко по-различно име: "вакуумни помпи". Пенис помпите, които се продават в магазините за секс играчки, от друга страна, не са толкова мощни и е малко вероятно да причинят щети.