Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Как да стегнете Вагината си

За разлика от пениса, влагалището не е под контрола на собственика си. А без редовен поглед към интимната й област, жената на практика няма представа какви са пропорциите на нейната вагина.

Всъщност има много възможни причини да се обясни липсата на сензитивност в тази област. Някои от тях са свързани с прекалено честа употреба на презервативи, потискащи естественото усещане; на завишено използване на антидепресанти; на по-агресивно сексуални подходи… Но, не рядко, всичко опира просто до загуба на мускулен тонус.

Контролът над мускулните влакна в интимната област на жените може да бъде постигнат сравнително лесно чрез упражненията "Кегел" - приятна дейност за редовно свиване на мускулите на тазовото дъно (което се използва и за превенция срещу спонтанно изпускане на урина).

Хирургията също намира приложение като популярен начин да се даде на жените въпросното стягане, което търсят. Клиниките и хирурзите, обаче, често се възползват от несигурността на жените, опитвайки се да ги убедят, че не могат да удовлетворят партньорите си без това „стягане”. В много малко случаи операцията е наистина необходима. Но хирургията трябва да бъде най-крайната мярка в най-екстремните случаи, тъй като тя може да предизвика всякакви усложнения (инфекция, хронична болка, белези и др.).

Имайте едно на ум и за разпространените напоследък кремове за стягане. Бъдете наясно с продукта, който закупувате и го правете само и единствено от доверени и квалифицирани магазини. В противен случай можете да си причините сериозни неприятни странични ефекти.

Най-безопасното и лесно достъпно средство, с което да тренирате вагината си на практика си остават секс аксесоарите под формата на вагинални топки. Все пак щом целта ви е да чувствате повече по време на полов акт, уверете се, че тренирате с нещо във вагината си. Практикуването без нищо вътре може да ви създаде тревожност в присъствието на пенис. Чисто и просто, използването на обект за съпротива ще ускори процеса, към който се стремите.

И накрая, преди да преминете към заключения за размера на вагината си, имайте предвид, че има различни размери и форми пениси. Подобно на ключалка и ключ, някои комбинации работят по-добре от други. „Идеалното“ влагалище за един е „твърде хлабаво“ или „прекалено стегнато“ за друг…

Мит: Много секс ще увеличи размера на вагината.

Стените на вагината са еластични и могат да се разтеглят, за да поберат главата на новородено, без да нанесат щети по нея. Дори най-големият пенис не би могъл да се доближи до тези пропорции.