Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Шест други приложения на вашия вибратор

Вибраторите имат множество приложения, различни от очевидните. Ето няколко:

1. Като повод за … онзи разговор:

Вашият вибратор може да бъде повод за започване на разговор за секс. Понякога, разглеждайки вибратори и дори шегувайки се на тази тема, може да подведете потенциално неудобен и личен разговор, превръщайки го в лесен и информативен такъв.

2. Като инструктор:

Някои жени изпитват неудобство да "инструктират" любовника си за начините, по които да им се достави сексуалната стимулация. Добавянето на вибратор в акта може да подейства като визуална помощна инструкция. Нека той / тя знае точно какво ви доставя удоволствие.

3. Като средство да получите втори… трети… оргазъм:

Ако срещате трудности при достигането на пореден оргазъм само чрез полов акт, не се колебайте и вземете вибраторът си. Всъщност това ще внесе доза пикантност към усещанията и на партньорът ви.

4. Като предотвратяващо изневярата средство:

Изкушени сте да скочите в леглото с онзи сладур от фитнеса? Фантазирайте за него, докато използвате любимата си вибрация, за да спрете действителния акт на изневяра.

5. Като сензор за допълнително удоволствие:

Обвийте дланта си около вибратора, докато той е включен на най-висока интензивност на вибриране. Задръжте го, докато ръката ви започне да изтръпва. Сега използвайте дланта си и докоснете пениса на партньора си. Кожата ще има съвсем ново усещане за това.

6. Като изследовател:

Изучете и усетете всички области на тялото си, които до сега не сте стимулирали (срамни устни, зърна или анална зона). Нека вибраторът ви действа като ваше собствено устройство за изследване.

И не забравяйте, че винаги можете да използвате своя вибратор, независимо от формата му, като масажор за възпалени мускули!