Не забравяй да разгледаш нашите промоции! Виж промоциите!
Забрави да завършиш поръчката си, направи го тук: Към количката

Любимите секс пози на жените

Много често секс фантазиите и желанията на мъжете и жените се припокриват. Всеки представител от двата пола иска да се чувства желан и да предизвиква луда страст в половинката си.

В тази статия ще ви запознаем с едни от най-любимите секс пози на жените. И се надяваме всеки от вас, който има любима да успее приятно да я изненада /защо не още довечера/. За да е още по-приятно и за двамата, може да добавите и употреба на секс играчки. Не пропускайте да задоволите вашата партньорка с някои от тези секс пози:

секс поза

Кучешка поза. Удоволствието при жените е голямо при тази поза. Леко наведената предна част на тялото и повдигнатия назад ханш позволяват дълбоко проникване.

Обратна ездачка. За максимално удоволствие при тази поза може да приготвите топла вана за вас и партньорката ви. Поставете свежи цветя около ваната, свещи и шампанско /може и друго вино/. Започнете любовната игра бавно, без да бързате. Когато дойде времето за проникване, нека половинката седне в скута ви, но с гръб към вас.

По корем. Тази поза, подобно на кучешката също осигурява дълбоко проникване. Лекото пошляпване по дупето може допълнително да възбуди дамата.

Мисионерска. Това е една класическа секс поза, също много любима на жените. Тази поза позволява вие да определяте темпото, както и да докосвате и галите партньорката си по цялото тяло. Има вариант, в който тя може да сложи крака върху раменeте ви, за още по-страстен секс.

А пазаруването от секс магазин може винаги още повече да разнообрази сексуалния ви живот.