Оргазмът на жената е особено важен за мъжа

Мъжете обожават секса и причините са многобройни. Освен изключително приятното усещане по време на еякулация, те изпитват удоволствие и през останалото време преди и по време на половия контакт. Едно от нещата, което е най-важно, за да са максимално удовлетворени от половия акт по-голямата част от мъжете е… начинът, по който се чувства жената!
 
За много от мъжете удоволствието за тях зависи пряко от това, което изразява жената като емоция. Стоновете и мимиките възбуждат мъжете повече от каквото и да било друго. Именно стремежът към пълно задоволяване е партньорката кара мъжете да посещават секс магазини.
оргазъм
 
Продукти, които мъжете ползват често във връзка със старанието да задоволят партньорката и максимално дълго време да виждат изражението на лицето ѝ, предизвикано от разтърсващи оргазми, са спрей за задържане и пенис удължител.
 
Проучвания сочат, че жените по-често използват секс играчки за самозадоволяване, но повечето от тях не биха имали нищо против, ако партньорът им предложи да включат такава в сексуалните си преживявания. Това ще донесе удоволствие и за двамата, така че от мъжете просто се иска да поемат инициативата и и да подметнат идеята на жената до себе си.