Виброрингове - предназначение

Пенис пръстените или познати още като виброрингове са много популярни и тяхното предназначение е да задържат циркулиращата кръв в ствола на члена. Така ерекцията става много по-продължителна и силна. А междувременно, благодарение на тях се забавя еякулацията за тези мъже, които свършват по-бързо. Пръстенът наистина е едно много полезно приспособление.
секси мъж
 
 Чрез виброринговете мъжа има много по-голяма възможност да достави едно истинско голямо удоволствие на своята половинка. Така на практика кулминацията ще се получи когато и двамата партньори са готови да приключи еротичната игра - просто трябва да се свали приспособлението. В същото време ерекцията ще бъде в максимална степен.
 
Ето защо ако ви е трудно да си задържите ерекцията по-дълго време един пенис пръстен е идеалното решение на този проблем.
На практика, виброрингове са нещо като подобрена версия на стандартен механичен обтегач. Това са вибриращи пръстени, които, освен останалите си приложения могат също така да стимулират ерогенните зони на двамата партньори. Така сексът ще стане още по-невероятен и приятен и за двамата.