Кои са 4-те секс страхове при мъжете

Ето 4-основни страхове, които се срещат често при мъжете относно секса:
 
1. Няма да бъде достатъчно внимателен секс. Със сигурност това е най-сериозно опасното, стресиращо мъжете преди преди секса. Едно евентуално разочарование от страна на страна на партньорката плаши повече от 90% от силния пол. За спокойствие може да се използва задържащ спрей или крем.
 
2. Няма достатъчно секси тяло. Макар да звучи невероятно, може да се появи и за това как е външен човек им вид. Особено, които станат голи пред жената. Повече от 63% изпитват този комплекс.
страх от секс
 
3. Размерът! По-голяма част от мъжете могат да бъдат на мнение, че по-важно нещо в секса не е разположен на тези мъжки мъжественост, а това, което слушат с него. И всичко около 47% трябва да има тъмни мнения, че техният размер не трябва да се затваря половинката им. За да се отърват от това притеснение е подходяща употребата на продукти за уголемяване на пениса.
 
4. Колко активни трябва да са в леглото. Като имате всичко, което трябва да спазвате, трябва да се доминирате в леглото. Но не всяка жена обикновено е най-различната, която винаги трябва да започне в любовта игра.