Как да си по-издръжлив в леглото

Ако мечтаеш да си по-издръжлив в леглото, ето няколко прости правила, които могат да ти помогнат за това.
Опитайте да приложите стоп-старт техника. Основната идея на тази техника е, че трябва да контролирате нивото на възбудата си. То не трябва да прекрачва крайната граница, ако вие сами не сте поискали това. Сексологът Деби Хербеник от Университета Индиана съветва да направите пауза между 5 и 10 секунди, ако усетите, че сте прекалено възбудени. След като възбудата отшуми, продължавате отново. Прилагайте тази техника поне няколко пъти по време на акта, за да може да удължите времето преди края.
секс
 
Техниката на притискането също може да е полезна. В момента, в който усетите, че кулминацията наближава, стиснете мястото под главата на пениса си, съветва Деби Хербеник. Най-добре е натискът да бъде съсредоточен върху уретрата, защото това временно ще потисне еякулацията. След като силната възбуда е преминала, повторете техниката още няколко пъти по време на сексуалния акт.
 
Важно е да изберете и да използвате и подходящи презервативи. Въпросните продукти съдържат бензокаин, който ще ви спечели допълнително време преди крайната точка.
 
Добра идея е и да използвате задържащи препарати. Те със сигурност ще ви помогнат!