Трикове за съблазняване

Преди да се впуснете в процеса на съблазняване, трябва да бъдете напълно наясно какво точно ще правите. Съветът на професионалистите може да се обобщи в това, че жената трябва да се държи така, сякаш съблазнява самата себе си.
 
Съветът към жените е да се обградят с красиви вещи и да слагат секси бельо и еротичен парфюм дори в дома си. По този начин ще може тези неща да се превърнат в тяхна природа и съблазняването ще започне да изглежда като максимално естествено поведение.
 
Вечният въпрос, който си задават дамите преди да се срещнат с обекта на желанията си е дали да покажат повече кожа или пък да заложа на нещо по-консервативно. Златното правило се намира някъде по средата и гласи да покажете деколте или бедра, но в никакъв случай не и двете едновременно!
sexy
 
Друг важен въпрос е дали да заложат на нещо романтично или е по-добре да насочат разговора към секс? Оставете думите и поведение да ви водят. Доверете се на своите инстинкти и следете как се развива вечерта, а време има за всичко.
 
Погледът е особено важен. Гледайте в очите човека срещу вас дори и да ви говори нещо, което не е със сексуален или романтичен подтекст. Невинните докосвания също са в състояние да разпалят желанието. Никога не забравяйте да се усмихвате. Усмивката отваря много врати!