Какви мръсотии да му говориш в леглото

Мръсните думи, както и еротични аксесоари, винаги са секси. Ако обаче много се притесняваш, само стоновете също вършат работа. Доказано е, че любовните викове увеличават не само неговата възбуда, но и твоята. Също по този начин ще престанеш да се страхуваш от звука на собствения си глас по време на секс. Общо взето, само плюсове.

За да си неустоимо секси, винаги може да си помогнеш с покупки от еротичен магазин. Ето и няколко примерни фрази, с които можеш да започнеш (или продължиш любовната игра):

„Разкажи ми какво си представяш, когато мастурбираш, разкажи ми какви мръсни мисли ти се въртят в главата”.

dirty talking

„Искаш ли да гледаш как си играя с пръсти между краката?”

„Просто легни по корем и затвори уста. Ще те накарам да свършиш!” (На много мъже им харесва, когато жената доминира. Ако знаеш, че това е по вкуса на твоя любим – давай смело!)

„Искам езикът ти в мен, искам да ме ближеш докато не започна да крещя от удоволствие”.

 „Знаеш ли какво щях да направя, ако ги нямаше всички тези хора наоколо? Щях да се мушна под масата, да те разкопчая и да го поема в устата си до гърлото!” (Вариант за скучно парти, от което искате да се разкарате по-скоро).

„Обожавам този звук, когато си в мен, чуваш ли го?”

„Цялата съм мокра отдолу, даже и бикините...” (След това следва да му вземеш ръката и да си я пъхнеш в бикините, за да го подразниш още повече)

„Какво, ще ми покажеш ли кой е шефът днес?"

„Обожавам, когато влизаш толкова бавно в мен. Само не спирай”. (С един удар – два заека: хем показваш, че имаш нужда от още време до оргазма и е по-добре да почака, хем обясняваш как ти харесва да го прави).