Екстравагантни секс играчки

Секс отдавна вече не предизвиква засрамен поглед. Повечето съвременни жени имат секс играчки и ги използват с удоволствие и без притеснение. Все повече дами се отпускат и търсят за себе си актуални екстравагантни секс артикули.
 
Ако и вие търсите нещо качествено, различно и възбуждащо, най-добре огледайте предложенията в онлайн секс магазин. Там ще откриете  изключително разнообразие от пиперливи и атрактивни еротични атрибути.
секси тяло
 
Съществуват атрактивни секс играчки, подходящи за „сингъл“ употреба и такива, които са по-подходящи да бъдат използвани от двойки. Съществува например т. нар. стъклен бът плуг. Това е анален стимулатор, който може да се охлажда или затопля в зависимост от предпочитанията. Екстравагандни са и помпите за гърди, които са с различни функции – дразнене, пристягане, а някои - дори защипване на зърната.
 
Клитор стимулатор също е едно нестандартно решение. Топчета и броеници за стимулация на ануса са още нещо от екстравагантните играчки за възрастни, които доста хора харесват.
 
Понякога изборът на вибратор може да се окаже особено труден. Това е така, защото предлаганото разнообразие е готово. Освен безбройните материи, размери, цветове и функции, по-разкрепостените може да се спрат на „мултифункционални“ видове, които стимулират едновременно най-чувствителните точки на жената.