Харесват ли мъжете секс играчки

Може би смяташ, че мъжете приемат различните секс играчки за съперници в спалнята? Страхуваш ли се да му предложиш да си поиграете с тях? Не се притеснявай толкова, истината е, че на повечето мъже идеята би им харесала много!
секс играчка
 
Мъжете обикновено имат по-малко опит с играчки за възрастни, така че е възможно в началото да почувства леко притеснение за включването например на анални топчета в секс игрите ви.
 
Все пак, когато ги опознае, той намира секс играчките за полезни помощници. Когато е уморен или отпуснат, няма нищо против да включи вибратор в секса. Моментът, в който осъзнае облагите от играчките обикновено е този, в който разбира, че няма нищо плашещо в тях.
 
Не е особено добра идея обаче да сюрпризираш партньора си със секс играчка, най-вече ако планираш да я използваш върху него. Разговаряй с него преди това, за да си сигурна, че е съгласен да експериментира.
 
И все пак безспорно е, че партньорът ти е сигурен, че би било особено възбуждащо да те гледа, докато мастурбираш. Би му харесало да те погледа. Когато види колко се възбуждаш от една секс играчка, това ще го амбицира да се включи с готовност в играта.