Как да избереш пенис колан

На пазара се предлагат пенис колани, които се определят от редица структурни характеристики. Има видове, при които каишки без презрамки се вкарват в гениталния отвор на жената и по този начин се държат плътно чрез физиологичните извивки на тялото. Такъв тип колани обаче не са подходящи за мъже. Така е поради факта, че размерът на пенис дилдото е малък и не разполага с отвор, в който мъжът да може да постави члена си. Сексът за жената с такъв колан ще бъде изпълнен с усещане за пълнота, ще се стимулира и зоната на точка G. Този тип колан е абсолютно лесен за използване.

пенис колан

Предлагат се и двойни дилда, които проникват едновременно в две ерогенни зони. Продуктът е изграден от два вибратора, влизащи в ануса и във вагината на жената. Предлага се и двоен страпон, който служи за доставяне на едновременно удоволствие на двама партньори: една част от него се вкарва във влагалището, а другата - в партньора.

При пенис коланите истинска класика е дилдо на каишки, прикрепено към кожени бикини. Може да бъдат с различни форми,  размери и цветове.

Дилдата с дупка  пък са предназначени за мъже, желаещи да уголемят пениса си и да удължат своята ерекция.