Инструкции за пълноценно самозадоволяване

Правят го публично, дори на улицата. В много части на света мастурбацията е просто естествено развитие. Неотменна част от нея са вибратори за жените и секс кукли за мъжете.

Гледайте се в огледалото

Кой казва, че самостоятелният сексуален живот трябва да бъде скучен? Със сигурност някой без въображение. Значи не ти. По-добре поставете стол пред огледалото и ... качете се на бика! Като алтернатива легнете удобно, разтворете крака и гледайте.

самозадоволяване

Смазка за по-напредналите

Смазката трябва да бъде неразделен елемент от всеки шкаф на самотно, но много заето момиче. Защо? Понякога отнема известно време, преди да се намокрите сами, нали? Е, не и с този приятел, скъпа моя. Той съкращава времето, за да стигне до възхитителния финал. Някои момичета, любители на затоплящите гелове, също твърдят, че силно ги усилват.

Най-доброто порно, което сте гледали

Гледайте видеото и повторете това, което виждате. Ако той я „пороби“, направете същото с вибратора си. Той я гали с език? Използвайте гела като еквивалент на слюнка. С една дума - използвайте въображението си.

Душ след тежък ден

Инструкцията е повече от проста. Изгаси осветлението. Оправете си настроението. Загрейте се с гореща вода, за да направите банята "гореща". Вземете душ в ръка и променете температурата и мощността, в зависимост от това, което искате да правите.