Най-нестандартните секс играчки

Типология на секс играчките и приспособленията, които се характеризират с нови, оригинални и подходящи за тези, които искат да изпробват нови начини да се наслаждават на секса поотделно, като двойка или ... нови усещания във вашите сексуални връзки ...
 
1. Вибриращи бикини
Това не е нищо повече и нищо по-малко от прашка с вибриращ пенис вътре в тъканта, която покрива интимната част на вашето момиче, която контролира функцията си с дистанционно управление ... 
orgasm
 
2. Електро секс ръкавици
Ласките надхвърлят общата топлина с тези изолирани ръкавици (за да се избегнат неприятни изненади), които осигуряват малки токови удари както за вашия любовник, така и за вас самите, ако ги използвате сами. 
 
3. Дилдо на Обама
Не знаем дали това е направено и с Тръмп, но това е дилдо, проектирано с образа на бившия президент на САЩ. Разбира се, не друго, но не може да се каже, че в света на секс играчките няма въображение.
 
4. Футуристични спътници
Трябва да забравите за обичайните надуваеми кукли. Сега те са технически или имат странни части. Има такъв, в който няма нищо, което да не е виждано, но различната му красота го прави изненадващо.