Страхотен начин да получиш разтърсващ оргазъм

Митът за вагиналния оргазъм обикаля света. Наистина ли съществуват? С това вълнуващо ръководство ще ви научим на някои трикове как да постигнете вагинален оргазъм.

1. Прекарайте повече време в прелюдия

Много хора подценяват силата на добрата любовна игра. Прелюдията е много важна за жените, тъй като им отнема повече време, за да достигнат необходимото ниво на възбуда и те търсят отговора на въпроса: как да достигнат вагинален оргазъм.

2. Стимулира клитора по време на вагинален секс

Клиторът е невероятна част от женското тяло. Той е само за да накара жените да изпитат удоволствие. Това е най-ерогенната и чувствителна част от жената. Стимулирането му може да предизвика физиологичен сексуален отговор. Има вибраторори с клитор стимулатор.

3. Направете оргазъм преди секс

Има жени, които твърдят, че могат да достигнат вагинален оргазъм, ако са имали оргазъм преди секс. Изненадващо, но си струва да опитате. Може да го постигнете с помощта на дилдо, вибратор или с помощта на партньора ви.

разтърсващ оргазъм

Какво е вагинален оргазъм? Според жените: "Сякаш тялото ми е" затоплено "и ми позволява да имам по-интензивно усещане и оргазъм".

След като се затоплите и достигнете един оргазъм, шансовете за достигане на следващия определено могат да се увеличат. 

4. Намерете идеалната позиция за постигане на вагинален оргазъм

Най-добрата позиция за постигане на вагинален оргазъм е тази, която осигурява най-голяма стимулация на клитора и точката G. Макар да е различна за всеки, сексолозите препоръчват позицията „кучешка“. По този начин пенисът ще окаже необходимия натиск върху G-точката и ще ви помогне да постигнете вагинален оргазъм.