Как да се насладите на анален секс

Има много двойки, които искат да експериментират с анален секс, но самата идея бързо се трансформира в страх за някои жени.

Ето защо в тази статия изясняваме картината вместо вас и ви даваме няколко предложения, за да знаете как да се насладите на анален секс с партньора си. Добре е първо да опитате с анални секс играчки, за да знаете какво да очаквате. Например анален разширител е едно добро решение.

Стъпки, които трябва да следвате:

1. За да се наслаждаваме на секса като цяло, е необходимо да имаме отворен ум и сетивата си, готови да експериментират. Разбира се аналният секс не е изключение, затова започнете като оставите страха извън стаята и по-скоро помислете как актът може да ви изпълни с удоволствие.

анален секс

2. Оставете се да бъдете увлечени от стимулирането на фантазиите: той ще се радва да знае, че искате да изпитате анален секс, ще ви хареса да го видите развълнуван от идеята да направи всичко, така че и вие да се насладите

3. За да се насладите на анален секс има два ключа: предишна стимулация, тоест прелюдия, която ще ви накара да включите колкото можете и смазване, тъй като анусът за разлика от вагината, няма естествен лубрикант. Ако зоната е добре смазана, проникването ще бъде приятно

4. Освен това позициите също са важни, защото идеята е, че докато той прониква внимателно във вас, той ще стимулира други точки от тялото ви за да увеличи максимално удоволствието.