Секс пози, с които да разнообразиш нощите в спалнята

Ако търсите нови усещания в спалнята, сте попаднали на правилното място. Първият важен съвет, в който е добре да се вслушате – разгледаяте артикулите в online sex shop. Секс играчките със сигурност ще разнообразят интимните ви преживявания.

Вижте 3 варианта, които си струва да изпробвате, докато се забавлявате. Те ще добавят малко подправка към живота ви и ще събудят желанието ви за още.

Мост

Позиция за тези, които обичат гимнастиката. Партньорът прави моста, докато го яздите. В началото няма да е никак лесно, затова си струва да се предпазите с възглавници, по които можете да се подхлъзнете. Ами ако тази форма на забавление не ви харесва? Вместо да се разтягате, вашият партньор винаги може да легне по гръб, което ще ви отведе до класическия ездач.

Пеперуда

Легнете удобно на гърба си и протегнете краката си нагоре. Разделете ги, докато партньорът ви прониква във вас. Можете да подпрете краката си на раменете или торса му. И двете страни се радват на тази чувствена позиция. Партньорът контролира вашето удоволствие, като прави тласъци.

секс пози

Количка

Сексуална позиция за тези, които обичат предизвикателствата. Облегнете ръцете си, така че партньорът ви да може да повдигне краката ви и да ви проникне отзад. За допълнителен комфорт можете да увиете краката си около бедрата му. За да усъвършенствате тази позиция, отнема известно време. Така че, ако и двамата се уморите бързо, винаги можете да преминете към класическата форма „одзад“.

Във всички тези пози може да използвате и играчки за възрастни според вкуса ви – традиционни или XXL вибратори, дилда и други.