ТОП 10 фантазии за мъжкия пол

Това, което мъжете знаят и искат, обикновено го казват открито и откровено, независимо дали става въпрос за работа или личен живот. Повечето мъже също знаят как да формулират своите сексуални предпочитания. Но какви сладострастни образи най-често посещават мислите на мъжете?

5. Пари за секс

Една от най-старите и популярни мъжки фантазии е сексът с проститутка. Предлагайки пари за удоволствие, те получават възможност да определят правилата и да правят всичко напълно анонимно.

4. Мръсни приказки

Мръсните приказки, откровен словесен еротизъм вълнува почти всеки мъж - това изисква въображение! Ако в най интимните моменти прошепнете нещо запалително с тих глас, това ще създаде допълнителни еротични стимули. 

секс фантазии

3. Еротични играчки

Секс играчките са забавни и създават разнообразие. Те вече са се превърнали в обикновен аксесоар, но все пак носят елемент на изненада по време на секс. Мъжките фантазии много често се въртят около дилдо, вибратор и така нататък, въпреки че това не е толкова лесно да се отгатне.

2. Еротично бельо

Мъжете искат да получат визуално удоволствие: жартиерите и високите токчета ще възбудят всеки. А горещите любители се възхищават на лакирани тоалети и кожа. В много мъжки фантазии се появява стриптийз на красавица в еротично бельо.

1. Тройка

Едно - две - три! Някои мъже са нетърпеливи да направят две жени едновременно щастливи. Пикантните тройки не се ограничават до мъж, който се забавлява с двете жени - те също обръщат внимание една на друга и се грижат за сексуалното му удовлетворение.