Съвети за домашен стриптийз

Ивето Секси
12/07/2021

Добрият стриптийз в собственото ви изпълнение е прекрасна изненада за един мъж, особено когато сексуалният живот е станал монотонен и скучен. Ще ви покажем как да подготвите и танцувате стриптийз, дори ако никога не сте го правили.

ПОДГОТОВКА ЗА СТРИПТИЙЗ: ВРЕМЕ И МЯСТО

Спонтанността е добра, но е по-добре да се подготвите за домашно шоу. Първо трябва да намерите подходящия момент. Трябва да сте сигурни, че той не бърза, не планира да гледа футбол и че няма нещо важно. Ако вашият партньор е стресиран, болен, уморен и не може да се потопи във вашето изпълнение, тогава стриптийзът ще бъде неподходящ. Той ще се дразни, вие ще бъдете разочаровани и ще се чувствате отхвърлени. Затова най -добре е да преговаряте за времето, без да му казвате какво точно е планирано - нека стриптийзът бъде изненада.

стриптийз

Същото важи и за мястото - трябва да го подготвите предварително. Почистете, приглушете светлините, донесете стар грамофон и високоговорители, добавете декоративни елементи като свещи, венчелистчета от рози.

СТРИПТИЙЗ ДРЕХИ

Изборът на стриптийз тоалет трябва да се вземе на сериозно - това е вторият важен елемент след тялото ви. Излишното облекло не възбужда и твърде малкото не е подходящо за стриптийз. Най-добрият вариант е да си купите красив комплект еротично бельо и отгоре да облечете еротична рокля или копринен халат, който лесно да се сваля. Мъжът ви ще бъде приятно изненадан, когато ви види, че носите секси нови бикини и сутиен.