Как действа испанската муха?

01/25/2022
от Ивето Секси
„ Lytta Vescicatoria “ – общоизвестно като cantharidae или като „испанска муха“ – е насекомо бръмбар с поразителен изумруденозелен цвят, което гнезди на земята и живее предимно в топъл климат. Но не външният му вид привлича най-много внимание към това насекомо, а ефектите, които причинява върху човешкото здраве. Поне от римско време западната цивилизация е знаела за ободряващата сила на "испанската муха" на сексуално ниво , подобно на тази, произвеждана от днешната Виагра. 
 
възбуда
 
Капките от испанска муха станаха популярни по целия свят като мощен афродизиак за мъже и жени. 
Капките от испанска муха са известни на пазара като "естествена виагра" поради предполагаемото си действие на афродизиак. Според популярната литература, няколко капки от тази „любовна отвара“ повишават настроението на жените за интимност и засилват ерекцията при мъжете.
 
Какво представляват възбуждащи капки испанска муха?
 
Капки от испанска муха и други продукти, разпространявани като «испанска муха», са добавки, които обещават да подобрят качеството на сексуалния живот поради своя афродизиак. Историческите данни разказват, че фигури като крал Фернандо "Католикът" са използвали това лекарство като сексуално ободряващо.