- 23%
Най-продаван

Натурален задържащ спрей за мъже Men Secret Delay spray

Напиши мнение
40.00 лв
30.99 лв
Вие спестявате: 9.01 лв (23%)
381
В наличност
+
  • Подаръци с всяка поръчка We only sell original brand goods
  • Дискретна опаковка и доставка Up to 7 days return, full warranty
  • Безплатна доставка над 55лв Free delivery to pick-up points

Какво представлява Men Secret?
Men Secret е спрей за предотвратяване на преждевременната еякулация. С него несъмнено ще преодолеете този неприятен проблем и ще постигнете по-дълго сексуално удовлетворение. Благодарение на комплексните си съставки спреят Ви дава възможност да контролирате ерекцията си и да удължите половия акт. Преждевременната еякулация е проблем на 68% от мъжете. Тя създава смущения в сексуалния живот и води до незадоволеност, както при мъжете, така и при техните половинки. Благодарение на този иновативен продукт обаче, преждевременната еякулация е разрешим проблем, с който можете бързо и лесно да се преборите.
Как действа Men Secret?

Активните съставки на спрея проникват веднага след впръскване и бързо достигат до клетките, които трябва да бъдат задействани. Притокът на кръв към Вашия пенис се увеличава многократно, оттам пенисът Ви се кръвоснабдява значително и ерекцията Ви става по-твърда и продължителна. Спреяτ действа като временното намалява чувствителността на главичката на пениса, като по този начин се удължава продължителността на вашия полов акт.
Кои са активните съставки на Men Secret?
Безвреден за мъжете и жените, без аромат и вкус. Спреят е обогатен с витамин Е, който много бързо се абсорбира от кожата! Част от активните му съставки са:
карамфил
жълт кантарион
лайка
босилек
смрадлика
мента и др.

Кога се използва Men Secret?
За справяне с преждевременната еякулация За удължавате на сексуалния акт За увеличавате самочувствието и удоволствието в леглото За по-пълноценен полов акт
Начин на употреба:
Външно се впръсква малко количество от спрея 10-15мин преди полов акт
Опаковка: 15мл
Доставка в дискретна опаковка

Brand:
BEZKONTROL C

няма мнения, бъди първи добави мнение :)

Продукти на същата цена