-23%

Задържащи капсули за мъже Delay XL Max

0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
Delay_XL_Max
4999 лв
6499 лв
Вие спестявате: 1500 лв
+
Добави в количката
+
Задържащи капсули за мъже Delay XL Max
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Информация

Какво представляват капсули за мъже Delay XL Max ?

Delay XL Max  са натурални билкови капсули, които ефикасно влияят върху мъжката потентност, забавят еякулацията и я правят по-дълга. Вече е възможно да сложите край на Вашите притеснения и да подобрите сексуалния си живот. Преждевременната еякуляция е често срещан сексуален проблем при мъжете. Няма мъж, който да не се е сблъсквал с този проблем през живота си. За да се справите с него се доверете на продуктите от серията за забавяне на еякуляцията Delay XL Max и си подарете по-дълъг и продължителен полов акт.

Важно е да отбележим, че Delay XL Max не е лекарство и не трябва да заменя консултацията с лекар, ако проблемът продължава или се влошава. Капсулите съдържат натурални билки, които са известни със своите положителни ефекти върху мъжката потентност и подобряване на сексуалния живот.

Освен забавяне на еякулацията, капсулите Delay XL Max могат да допринесат и за увеличаване на либидото, усъвършенстване на еректилната функция, повишаване на сексуалното задоволство и увеличаване на енергията и издръжливостта по време на сексуалния акт.

Капсулите са лесни за приемане, като се препоръчва да се приемат с една или две капсули 30 минути преди полов акт. Не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза и да се следва инструкцията за употреба. Преди употреба е важно да се прочете етикета на продукта и да се консултира с лекар при наличие на някакви здравословни проблеми.

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)