-15%

Задържащи капсули за мъже EjaControl Max - 15 капсули

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
EjaControl Max
3399 лв
4000 лв
Вие спестявате: 601 лв
+
Добави в количката

Информация

Задържащите капсули EjaControl Max са специално формулирано хранително допълнение, създадено да помогне на мъжете да контролират преждевременната еякулация и да продължат сексуалния акт по-дълго време. Всяка опаковка съдържа 15 капсули, предназначени да се приемат орално.

Формулата на EjaControl Max е разработена със специално подбрани съставки, които имат успокояващ и регулиращ ефект върху нервната система и сексуалната функция. Тези капсули съдържат естествени екстракти, витамини и минерали, които синергично работят за да подобрят контрола върху еякулацията и удължаването на сексуалния акт.

След приемане на EjaControl Max, активните съставки започват да действат в тялото, благодарение на което мъжът може да постигне по-голям контрол върху своята сексуална стимулация. Това позволява на мъжа да изживее по-дълъг и удовлетворителен сексуален опит, като едновременно с това повишава и удовлетворението на партньорката.

EjaControl Max е предназначен за употреба от мъже, които се борят с проблема на преждевременната еякулация и желаят да удължат продължителността на сексуалния акт. Важно е да се спазват препоръките за дозиране, указани на опаковката или според указанията на лекар или фармацевт.

За оптимални резултати, се препоръчва да се приемат две капсули на ден, една преди закуска и една преди вечерята. Капсулите са подходящи за възрастни мъже над 18 години и не трябва да се превишава препоръчителната дневна доза. Преди да започнете да използвате EjaControl Max или други хранителни добавки, винаги е добре да се консултирате със своя лекар или специалист по сексология, особено ако имате някакви здравословни проблеми или приемате лекарства.

Опаковка: 15 капсули в опаковка

Доставка в дискретна опаковка.

Отзиви

Рейтинг на продукта:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 здезди
  0
 • 4 здезди
  0
 • 3 здезди
  0
 • 2 здезди
  0
 • 1 звезда
  0
Използвали ли сте този продукт?
Кажете нещо на останалите за него
Покажи мнения с:
5 здезди (0 Отзиви)
4 здезди (0 Отзиви)
3 здезди (0 Отзиви)
2 здезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

няма мнения, бъди първи добави мнение :)